Til "Summer Meetup" - Det Naturlige Lys - Part Deux

Det første "Summer Meetup" var umiddelbart en succes, men grundet vejret holdt mange sig væk. Derfor blev der holdt endnu et meetup med samme tema.

Denne gang var mit mål fortsat at skyde så naturligt som muligt. Ingen flash. Ingen reflektor. 

Der var mødt både fotografer og modeller, så det var bare at vente på at make-up'en blev lagt og at folk fik varmet op. 

Location var et stort skovområde, så det var nemt at blive væk. Jeg gik rundt i skoven uden at finde andre indtil jeg stødte ind i den super dygtige model Trine Johst Vammen. Det kom der lidt billeder ud af.

Lyset var meget kraftigt på dagen og gav lidt forskellige problemer. I det direkte sollys (billede 1) var Trine placeret med solen skråt bagfra og med en hat på, som gav lidt skygge til ansigtet. I skyggen (billede 2 og 3) var Trine placeret under et træ, som gav hende skygge og her legede vi lidt med rekvisitter som græsstrå og træ.

TrineJohst1.jpg

Trine havde en del mere erfaring end jeg selv og det var en god udfordring at arbejde med. Det er fordelen ved et meetup - alle kommer for at have det sjovt, tage billeder og lære nye at kende. Både modeller og fotografer har mulighed for at arbejde sammen med så mange på en dag, at de næsten med garanti har en hel lille samling af meget forskellige billeder med hjem fra dagen.

Senere samme dag mødte jeg model Line Petersen. Jeg kunne forstå at det var hendes første shoot, men Line var god til at placere sig. Jeg tog billedet i skyggen af træer og tog det lidt oppefra, da det kan skabe nogle lidt anderledes billeder.

Line-multi-1.jpg

Dagen sluttede efter 5 timers meetup og alle havde vist haft en god dag.