IMG_2738

Stik nord for Odense ligger en lille og øde ø, som i dag delvist er et fredet naturreservat. Her kan man på ganske kort tid sejle ud og gå sig en tur. Stedet er ikke decideret ukendt, men det er ikke et sted der ligefrem bliver overrendt.

Når man går i land på stendiget kan man se den lange sti føre ind til et lille hus og bagved er øen. Det er et hyggeligt sted med plads til fordybelse – ingen trafik eller andet som kan forstyrre. Der foregår med andre ord ingenting. Der er kun dyr, natur – og så et par gamle huse.
IMG_2707
Ved vandring på øen stødte vi på flere redekolonier med fugle, som jeg ikke umiddelbart kunne genkende – jeg er dog ikke fuglekender – men jeg fortrød klart at jeg ikke havde en “længere” linse med den dag. Mange fine skud gik forbi min næse på den konto.
En dag vender jeg tilbage – med den rette linse – og så må vi se :)